RUSKI CENTER ZNANOSTI IN KULTURE V LJUBLJANI organizira v letu 2018 začetne, nadaljevalne in izpopolnjevalne tečaje ruskega jezika

PROGRAMI TEČAJEV SO NASLEDNJI:

  1. Ruski jezik za začetnike (od 0-А1) – 60 ur
  2. Ruski jezik – tečaj od osnovnega znanja ruskega jezika do funkcionalnega obvladovanja ruskega jezika (А2-В2) – 60 ur
  3. Ruski jezik za gimnazijce – 30 ur
  4. Ruski jezik za novinarje – 30 ur
  5. Ruski jezik za ljubitelje ruske kulture in tradicij ter zgodovine (C1-C2) – 45 ur
  6. Individualni jezikovni program.

Tečaji ruskega jezika bodo potekali od 1. marca do 25. junija 2018 v RCZK, Ljubljana, Ciril-Metododv trg 1.

 

Vpis bo potekal od 29. januarja do 28. februarja 2018.

Vse informacije in pogoje lahko dobite tudi na telefonski številki (+386) 1 434 5998 ali po elektronski pošti: info@ruskicenter.si.

Tečaje v RCZK vodijo predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami , ki se poslužujejo sodobnih metod poučevanja. Na tečajih med drugim uporabljajo avdio in video tehniko, multimedijska gradiva ter internet.

Individualni in skupinski programi tečajev potekajo na 6. ravneh – od začetnega do funkcionalnega obvladovanja ruskega jezika ter vključujejo široko paleto posebnih tečajev kot so: poslovna ruščina, geografija, literatura, filmi, novinarstvo.

Predvidene so tudi priprave na izpitno testiranje znanja ruskega jezika za pridobivitev mednarodnega certifikata, katerega priznava tudi ALTE (Evropsko združenje za lingvistično testiranje). Izpitno testiranje bo potekalo septembra 2018 v prostorih RCZK.

Obiskovalci tečajev imajo možnost brezplačne uporabe knjižnice, elektronske čitalnice predsedniške knjižnice B.N. Jelcina in informacijsko-izobraževalnega središča “Russian Museum: Virtual Branch”, ter udeležbe na znanstvenih, kulturnih in izobraževalnih dejavnostih v RCZK.

Če imate že nekaj znanja ruščine, boste morali pri nas v RCZK opraviti test, na podlagi katerega vas bomo uvrstili v skupino, primerno vašemu znanju. Test lahko opravite v našem Centru od ponedeljka do petka od 10. ih do 17.00.

Za več informacij vam je na voljo tudi naša spletna stran: http://ruskicenter.si/.

 

VABLJENI NA TEČAJ!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *