Vabimo vas na začetne, nadaljevalne in izpopolnjevalne tečaje ruščine

Dragi prijatelji!

         Ruski center znanosti in kulture (RCZK) v Ljubljani vas vabi na zanimivo popotovanje, na katerem boste odkrili nov svet – svet Rusije v novem šolskem letu 2018 – 2019.

PROGRAMI TEČAJEV SO NASLEDNJI:

  1. Ruski jezik za začetnike (od 0-А1) – 60 ur
  2. Ruski jezik – tečaj od osnovnega znanja ruskega jezika do funkcionalnega obvladovanja ruskega jezika (А2-В2) – 60 ur
  3. Ruski jezik za gimnazijce – 30 ur
  4. Ruski jezik za novinarje – 30 ur
  5. Ruski jezik za ljubitelje ruske kulture in tradicij ter zgodovine (C1-C2) – 45 ur
  6. Individualni jezikovni program.

Tečaji ruskega jezika bodo potekali v RCZK Ljubljana, Ciril-Metodov trg 1, od 25. februarja do 17. junija 2019.

Na tečaj se lahko prijavite do 22. februarja 2019 na spletni strani www.tecajruscine.si

Vse informacije in pogoje lahko dobite tudi na telefonski številki (+386) 1 434 5998 ali po elektronski pošti: info@ruskicenter.si.

Tečaje v RCZK vodijo predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami, ki se poslužujejo sodobnih metod poučevanja. Na tečajih med drugim uporabljajo avdio in video tehniko, multimedijska gradiva ter internet.

Individualni in skupinski programi tečajev potekajo na 6. ravneh – od začetnega do funkcionalnega obvladovanja ruskega jezika ter vključujejo široko paleto posebnih tečajev kot so: poslovna ruščina, geografija, literatura, filmi, novinarstvo.

Predvidene so tudi priprave na izpitno testiranje znanja ruskega jezika za pridobivitev mednarodnega certifikata, katerega priznava tudi ALTE (Evropsko združenje za lingvistično testiranje). Izpitno testiranje bo potekalo septembra 2019 v prostorih RCZK.

Obiskovalci tečajev imajo možnost brezplačne uporabe knjižnice, elektronske čitalnice predsedniške knjižnice B.N. Jelcina in informacijsko-izobraževalnega središča “Russian Museum: Virtual Branch”, ter udeležbe na znanstvenih, kulturnih in izobraževalnih dejavnostih v RCZK.

Če imate že nekaj znanja ruščine, boste morali pri nas v RCZK opraviti test, na podlagi katerega vas bomo uvrstili v skupino, primerno vašemu znanju. Test lahko opravite v našem Centru od ponedeljka do petka od 10. ih do 17.00.

Za več informacij vam je na voljo tudi naša spletna stran: http://ruskicenter.si/.

 

Prijavo na tečaj lahko opravite preko naše internetne strani tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *